ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorii din Las Fierbinți s-au orientat repede după instaurarea carantinei. Ce au ajuns să facă Bobonete și Giani în propriile locuințe

Spre ce s-au orientat Bobonete și Giani din Las Fierbinți de când s-a instaurat carantina. Lucrurile nu mai sunt la fel pentru familia din Fierbinți de când s-a instaurat carantina. Ce fac Bobonete și Giani de când a început situația de urgeță în țara noastră și se află la domiciliu, ca toți cetățenii acestei țări.

Avatar

Publicat

pe

Spre ce s-au orientat Bobonete și Giani din Las Fierbinți de când s-a instaurat carantina. Lucrurile nu mai sunt la fel pentru familia din Fierbinți de când s-a instaurat carantina. Ce fac Bobonete și Giani de când a început situația de urgeță în țara noastră și se află la domiciliu, ca toți cetățenii acestei țări.


Spre ce s-au orientat Bobonete și Giani din Las Fierbinți de când s-a instaurat carantina
Actorii din Las Fiebinți, Mihai Bobonete alias Bobiță și Costi Diță alias Giani nu se lasă despărțiți, nici acum când situația de urgență generată pe teritoriul țării noastre și nu numai , impune acest lucru. După cum se știe deja, actorii sunt și rude între ei deoarece și-au botezat sau s-au cununat între ei, formând o familie și în spatele ecranului.


Aceștia nu stau departe unul de celălalt și împreună țin o emisiune pe calalul de You Tube, intitulată Miejii Nopții, care deja a ajuns la ediția cu numărul 8. Această emisiune este transmisă direct de acasă din camerele de odihnă ale acestora.


Emisiunea Miejii Nopții


Emisiunea de carantină Miejii Nopții este difuzată în fiecare seară la ora 22:30, LIVE pe canalul de You Tube. Mihai Bobonete își invită și colegii să se alăture acestei emisiuni pentru a sociliza împreună. Bobo și Costi stau de vorbă cu prietenii canalului Da Bravo! la miezul nopții, de luni până vineri. Se discuta subiectele zilei, se râde, se intră în direct cu prietenii canalului Da Bravo!
Locul de transmisie este reprezentat chiar de camerele în care aceștia de află izolați, camera lui Bobonete reprezentând și biroul acestuia și se află la mansardă.
Spre ce s-au orientat Bobonete și Giani din Las Fierbinți de când s-a instaurat carantina.


Perioadă prielnică pentru cei doi


După cum se poate observa autoizolarea le prinde bine celor doi actori pentru care ultimii ani au fost extrem de solicitanți.
Din cauză că s-au amânat filmările pentru emisiunea Pe bune? și pentru serialul Las Fierbinți în care erau implicați ambii actori, acestora le-a venit ideea să realizeze o emisiune online în care printre altele dezbat și problema națională a coronavirusului.
În fiecare seară au diverși invitați
În fiecare seară de luni până vineri cei doi, Bobo și Costi discută în direct cu ascultătorii și privitorii lor din toată lumea! Printre invitații de până acum se numără:
• Mihai Rait
• Magicianul Robert Tudor
• Smiley
• Mihai Mărgineanu
• Costel Bojog
• Cosmin Natanticu
• Cătălin Neamțu
• Anca Dumitra
• Ecaterina Ladin cunoscute și ca Gianina și Dalida din Las Fierbinți.
Bobiță prezent pe rețelele de socializare
Mihai Bobonete petrece foarte mult timp conectat pe rețelele sociale, după cum chiar el declară:
“Știi cum stau pe net? Ca pisica pe șuncă, mă, ești nebun. Ca snipperul pe lunetă. Hai de capul meu. Rup netul”, a spus Bobonete înainte de a începe aceste emisiuni online.

Advertisement