ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actor de reclame autohton, arestat pentru viol. Primele declarații ale bărbatului

Un cunoscut actor autohton de reclame a fost arestat pentru viol și tentativă de viol. Conform informațiilor, nu este prima oară când bărbatul face acest lucru.

Avatar

Publicat

pe

Un cunoscut actor autohton de reclame a fost arestat pentru viol și tentativă de viol. Conform informațiilor, nu este prima oară când bărbatul face acest lucru.


Un actor de reclame autohton a fost reținut de polițisti, sub acuzația de viol și tentativă de viol. Bărbatul în vârstă de 46 de ani era cunoscut pentru reclamele TV la un brand de chips-uri cunoscute. Se pare că bărbatul, pe numele de Alexander Zudor, nu se află la prima abatere de acest gen.


UPDATE: Alexander Zudor, primele declarații


Surse ale cotidianului Gândul au relevat și primele declarații ale lui Zudor. Acesta nu și-ar fi recunoscut faptele, dar nici nu le-a negat, invocând o problemă psihică. Momentan bărbatul nu are cum să demonstreze că are probleme psihice, căci nu a fost supus vreunui consult psihiatric.
Și în fața instanței de judecată Zudor a refuzat să dea declarații, invocând dreptul la tăcere. Acesta a fost arestat preventiv. Sursele citate au mai declarat că este foarte posibil ca cele 3 femei să nu fie singurele victime. Asta în condițiile în care femeile au tendința de a ascunde aceste abuzuri, de teama să nu fie blamate de societate sau de apropiați și soți.
Actor de reclame autohton, arestat.

Ce spune poliția

Alexander Zudor a fost reținut de poliție pe 1 februarie 2021 și este acuzat că, în noiembrie anul trecut, ar fi agresat sexual o femeie într-o parcare. ”Ieri, 01 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.
”În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.
Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5” se arată în comunicatul Poliției. Actorul nu este la prima abatere de acest gen. În luna decembrie, se pare că Zudor ar fi intrat peste o femeie în lift și a amenințat-o cu cuțitul. ”La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.
Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate.


Mandat de percheziție a domiciliului pentru bărbat


Ieri, 01 februarie a.c., bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor.


Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” mai spune comunicatul Poliției.Pe surse, există informația că bărbatul a fost însurat și ar avea copii.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *