ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actor celebru e acuzat de comportament violent. Fostele iubite au multe de spus

Încă un actor celebru e acuzat de comportament violent. Fostele iubite strâng rândurile, se susțin una pe alta și lansează public acuzațiile. Era violent și se comporta abuziv, pe una a îmbolnăvit-o.

Avatar

Publicat

pe

Încă un actor celebru e acuzat de comportament violent. Fostele iubite strâng rândurile, se susțin una pe alta și lansează public acuzațiile. Era violent și se comporta abuziv, pe una a îmbolnăvit-o.


După relatările apărute în presă legate de plângerea depusă de cântăreaţa britanică FKA twigs împotriva fostului său iubit, actorul Shia LaBeouf pentru abuzuri de natură fizică şi sexuală, o altă fostă parteneră a actorului îl acuză de comportament abuziv în relaţie.
Într-un mesaj postat pe Twitter, cântăreaţa australiană Sia a distribuit un articol despre plângerea intentată de FKA twigs, adăugând că şi ea a fost abuzată emoţional în timp ce avea o relaţie cu LaBeouf.
„Şi eu am fost abuzată emoţional de Shia, un mincinos patologic, care m-a atras într-o relaţie adulterină, pretinzând că este singur”, a scris celebra cântăreață pe Twitter. „Cred că este foarte bolnav şi am compasiune pentru el şi victimele sale. Doar să ştiţi, dacă vă iubiţi – rămâneţi în siguranţă, staţi departe”, a mai adăugat artista.
I too have been hurt emotionally by Shia, a pathological liar, who conned me into an adulterous relationship claiming to be single. I believe he’s very sick and have compassion for him AND his victims. Just know, if you love yourself- stay safe, stay away. https://t.co/2NNEj9w8b1 — sia (@Sia) December 13, 2020


Cântăreaţa a revenit apoi cu un tweet în care îşi manifestă sprijinul pentru FKA twigs: „Te iubesc, FKA twigs. Este foarte curajos din partea ta şi sunt foarte mândră de tine”. Actorul nu comentează acuzațiile


Shia Saide LaBeouf este un actor, regizor, scenarist și comedian american. LaBeouf și-a început cariera în comedie la 10 ani, iar apoi s-a lansat în actorie la vârsta de 12 ani. Reprezentanții actorului nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

FKA twigs, pe numele său real Tahliah Debrett Barnett, a avut o relaţie de un an cu actorul, după ce au lucrat împreună la debutul regizoral semi-autobiografic al acestuia, „Honey Boy”.
Acum vedeta l-a acuzat pe actor de agresiune sexuală, de infectarea cu bună ştiinţă cu o boală cu transmitere sexuală, de abuz verbal şi emoţional şi de agresiune fizică.
„Nu sunt în situaţia de a-mi apăra niciuna dintre acţiuni”, a comentat actorul în replică la acest proces. „Le datorez acestor femei oportunitatea de a-şi face publice declaraţiile şi îmi accept răspunderea pentru lucrurile pe care le-am făcut”, a mai precizat actorul.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *