ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Această tânără a descoperit că iubitul o înșeală, chiar înainte să plece în vacanță cu el. Cum s-a răzbunat după ce au vizitat mai multe țări

Povestea tinerei din imagine a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

Avatar

Publicat

pe

Povestea tinerei din imagine a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Înainte de a pleca în vacanță cu iubitul ei, femeia a aflat că a fost înșelată. Ireal ce s-a întâmplat când cei doi au ajuns la destinația planificată.


Postarea tinerei de pe TikTok a devenit virală și a adunat peste 4 milioane de vizualizări

Chiar înainte de a pleca în vacanță cu iubitul ei, femeia a descoperit că a fost înșelată, însă nu a căzut pradă deciziilor impulsive și a pus la cale un plan de răzbunare.

Cei doi aveau planificată o vacanță în jurul Europei, chiar și în Veneția, supranumit și orașul îndrăgostiților, însă, de data aceasta, planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de la fața locului. Tânăra nu s-a despărțit de iubitul ei și nici nu a mai avut cum să anuleze vacanța, chiar dacă tocmai aflase că a fost înșelată, mai mult de atât, înainte de a pleca a pus la cale un plan prin care a reușit să se răzbune. Când a ajuns acasă, fiecare pas din aventura ei a fost publicat pe TikTok.

Răzbunarea inedită a tinerei care a aflat că iubitul a înșelat-o pe tot parcursul relației
Pe tot parcursul sejurului, femeia înșelată și-a fotografiat partenerul lângă diverse monumente istorice sau puncte turistice, alături de câte un bilețel pe care era scris câte un detaliu din relația lor. Firul poveștii lor de dragoste a fost scris pe numeroase bilețele în culori diferite și chiar a anunțat că după această călătorie va pune punct relației.

„Am plecat într-o călătorie de 9 săptămâni, în Europa”


„Am plecat într-o călătorie de 9 săptămâni, în Europa, cu iubitul meu care m-a înșelat pe parcursul întregii noastre relații, pentru că am aflat cu o zi înainte și nu am vrut să pierd mii de dolari cu taxele de anulare”/ ”Adesea merge în călătorii cu prietenii lui pentru a cunoaște alte femei” ”Eu și iubitul meu suntem împreună de un an” / ”A făcut toate lucrurile mărunte pentru a mă face să mă simt iubită și apreciată”/ ”Ne-am mutat împreună și chiar aveam planuri de viitor”/ „El nu știe că eu știu că mă înșeală”, sunt doar o parte din mesajele scrise de tânăra înșelată.


După 9 săptămâni petrecute în vacanță, tânăra a dezvăluit că s-a întors acasă singură și a început să monteze colajul cu fotografiile pe care le-a făcut. I-a trimis iubitului ei ”opera de artă” și un mesaj în care îi spune că se desparte de el, că știe tot ceea ce a făcut și îl roagă pe fratele lui să vină să îi ia toate lucrurile din locuința în care locuiau împreună. Deși se aștepta la un altfel de răspuns din partea iubitului ei, tânăra a primit un mesaj sec, de doar câteva secunde, în care bărbatul își cere scuze.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *