ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Această femeie a surprins pe toată lumea, după ce a recunoscut ce face noaptea în pat, cu soțul ei

Angelina din Los Angeles a reușit să stârnească multe controverse pe TikTok, după ce un videoclip de-al ei a devenit viral.

Avatar

Publicat

pe

Angelina din Los Angeles a reușit să stârnească multe controverse pe TikTok, după ce un videoclip de-al ei a devenit viral. Femeia i-a lăsat pe toți mască, după ce a povestit ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei în fiecare noapte. Internauții nu s-au putut abține și s-au întrecut în păreri.

Angelina este cunoscută pe TikTok

Angelina, o femeie din Los Angeles, este cunoscută pe TikTok datorită videoclipurilor amuzante pe care le face. Ea a povestit, de curând, într-un clip video care a devenit viral, ce face în fiecare noapte cu soțul ei în pat. Așa cum mulți se așteptau, postarea ei a stârnit o mulțime de controverse în rândul celor care o urmăresc. Comentariile au început să curgă pe rețeaua de socializare, iar bruneta a ținut să explice dezvăluirea făcută.

Filmulețul distribuit în online a strâns nu mai puțin de un milion de vizualizări. „Bine, chiar trebuie să știu dacă suntem singuri în această situație – alegi la întâmplare pe ce parte a patului te culci?”, a întrebat Angelina, pe TikTok.


Adeseori, aceasta publică postări legate de reamenajarea casei ei, iar printre acestea, Angelina le-a mărturisit tuturor că atât ea, cât și soțul ei nu pot dormi, în fiecare noapte, în aceeași parte a patului. Multe persoane au obiceiul de a avea o jumătate de pat, unde se odihnesc fie că e zi, fie că e noapte. Ei bine, în cazul femeii din Los Angeles nu se întâmplă acest lucru.
„Nu avem o parte obișnuită a patului pe care să dormim. Nu se discută niciodată, pur și simplu alegem la întâmplare o parte în care dormim”, a spus Angelina

Postarea femeii a stârnit numeroase păreri pe internet

Ea spune că ori de câte ori abordează subiectul, oamenii cataloghează obiceiul ei de a dormi ca fiind „cel mai nebunesc lucru pe care l-au auzit vreodată”.
„Cred că sunt și mai surprinsă că v-ați găsit unul pe celălalt și sunteți amândoi de acord cu asta”, a spus cineva.

O altă persoană a glumit spunând: „Eu sunt singur și am tot patul”

„Am dormit o dată pe partea soției mele… m-am simțit ca și cum aș fi fost în casa altcuiva în întregime”, a spus un comentator uluit.

Advertisement

Între timp, alții s-au întrebat cum și-a aranjat cuplul noptierele cu atâta schimbare. O altă femeie a ținut să spună: „Eu am lucruri. Lucrurile mele. Pe partea mea. Paharul cu apă. Loțiune. Agrafe de păr. Lucrurile mele”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *