ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Aceasta batrana a revoltat toata Romania! Cum a fost fotografiata la metrou: „Mi-a cerut cu lacrimi in ochi cinci lei si…”

Se spune ca batranii in general sunt mult mai intelepti decat tinerii, insa nu este chiar asa.

Avatar

Publicat

pe

Se spune ca batranii in general sunt mult mai intelepti decat tinerii, insa nu este chiar asa. Este cazul unei batrane care a ales sa faca banii din cersit.
 

Un bucurestean si-a facut mila de o femeie care cersea la colt de strada si s-a decis sa ii dea doi lei. Dupa acest lucru se pare ca acesta a ramas total dezamagit cand a vazut ca femeia nu este atat de saraca pe cat credea el: „Doamna din imagine mi-a cerut cu lacrimi in ochi cinci lei sa isi ia de mancare. I-am dat doi, s-a uitat ciudat la mine si a plecat scarbita mai departe. Intamplarea a facut sa o vad ulterior in aceeasi zi cum numara banii primiti. Inca rad cand imi dau seama ca nu a facut nicio facultate si totusi castiga mai mult decat 90% din salariatii din Romania.”

Pentru a vedea toata lumea ce vremuri traim si de ce oameni suntem inconjurati acesta si-a postat o fotografie cu femeia care era la cersit si numara banii. Mai mult, pentru a fi inteleasa imaginea publica tanarul a scris si un mesaj la descriere.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *