ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Accident mortal azi-dimineață, pe DN1A, în apropiere de Ploiești. Victima care a pierit este un șofer de 46 de ani

Avatar

Publicat

pe

O nouă tragedie, miercuri dimineață, pe șoselele din Prahova. O persoană a murit în urma unui eveniment rutier petrecut pe DN1A, în jurul orei 6.00. Victima accidentului mortal este unul dintre șoferii mașinilor implicate. Și al doilea conducător auto a fost transportat la spital, cu multiple leziuni.

SU Prahova a anunțat, miercuri dimineață, că un accident s-a produs pe DN1A,în zona Zahanaua, la fața locului fiind trimise o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare si un echipaj SMURD. La acel moment, datele erau că „în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și ca doi dintre ocupanții acestora sunt încarcerați, în stare de conștiență” și se lucra pentru extragerea victimelor, ulterior acestea fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, din păcate, situația s-a agravat. În  jurul orei 8.00, noi informații furnizate de Poliție anunțau că una dintre persoanele implicate în eveniment a murit la spital, unde a ajuns, de altfel, și al doilea șofer, de asemenea în stare destul de gravă.

Cititi articolul integral aici.