ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

ACCIDENT AVIATIC. Declaraţia emoţionantă a fratelui studentei decedate

ACCIDENT AVIATIC. Declaraţia emoţionantă a fratelui studentei decedate

Avatar

Publicat

pe

ACCIDENT AVIATIC. Declaraţia emoţionantă a fratelui studentei decedate

ACCIDENT AVIATIC. Fratele Aureliei Ion, studenta la Medicină care a murit alături de Adrian Iovan după ce aeronava în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, a declarat că durerea pe care el şi părinţii săi o resimnt nu poate fi redată în cuvinte.

Tânărul a mai mărturisit că sora lui ar fi putut fi salvată dacă se acţiona corespunzător şi că acum, chiar dacă se vor găsi vinovaţii, nu se mai poate face nimic.

 „Nu mai am lacrimi să scot, nu mai am niciun gând bun în minte. Am fost şocaţi, nimeni nu se gândea că se poate întâmpla aşa ceva. Nu pot să spun ceea ce simt părinţii mei pentru că pe lângă tristeţe, dor, intervine şi ura faţă de viaţa nedreaptă care răpeşte de lângă tine ce ai mai drag. Duminica am vorbit cu ea şi mi-a spus că era foarte încântată că va merge la Oradea. Aurelia era inteligentă, impunătoare, autoritară, blânda, bună, a fost… Ţinem legătura cu autorităţile, corpul ei va fi adus în noaptea asta sau mâine dimineaţa. Trupul va fi dus la capela Spitalului Militar şi apoi la cimitir” a declarat fratele Aureliei, la ProTV

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *