ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Acasă la Johnny Depp. De ce și-a deschis actorul ușa pentru public

Actorul Johnny Depp pare că s-a relaxat și a oferit o surpriză fanilor. A deschis ușa casei sale și le-a scris un mesaj.

Avatar

Publicat

pe

După perioada nefastă în care a trebuit să facă față procesului de la Londra cu ziarul The Sun și fosta nevastă, Amber Heard, actorul Johnny Depp pare că s-a relaxat și a oferit o surpriză fanilor. A deschis ușa casei sale și le-a scris un mesaj.


Războiul cu Amber Heard nu s-a încheiat ci continuă la un tribunal din America. Deocamdată, însă, procesul de defăimare pe care l-a deschis Depp împotriva fostei soții a fost suspendat. În aceste condiții, actorul și-a găsit timp pentru fanii săi, care i-au fost sprijin în ultimele luni.
Vedeta (57 de ani) a postat vineri, 11 septembrie, pe pagina sa de Instagram un video filmat în camera sa de lucru. Depp să la birou și scrie cu un toc cu peniță, având călimara cu cerneală alături, un bilet pentru oamenii care-l urmăresc pe rețelele de socializare sau pe youtube sau, pur și simplu, umplu sălile de cinema la filmele în care joacă.

Textul a fost copiat apoi pe pagina de Instagram:


„Bună ziua tuturor! Voiam doar să vă mulțumesc tuturor încă o dată pentru sprijinul vostru constant și loial de-a lungul multor episoade lungi și interesante din viața mea …
Sunt aici doar din cauza ta – și sunt aici doar pentru tine !!!


Vă mulțumesc și vă iubesc pe toți, JD”.

Postarea și filmarea au venit chiar în ziua în care Johnny Depp a primit de la un tribunal din Virginia vestea că procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei soții a fost amânat și va începe în iarna anului următor.


După cum a raportat Deadline , judecătorul șef al Curții de Circuit Bruce White a mutat procesul în perioada 11 ianuarie 2021 până la 3 mai 2021 – din cauza problemelor continue legate de coronavirus. Depp a depus inițial o cerere pe 21 august pentru a amâna termenul procesului de defăimare, în care cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, astfel încât să poată începe filmarea la Fantastic Beasts 3, la Londra.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *