ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

A revenit la TV după o pauză de 2 ani. Vedeta e în extaz: ”E o mare bucurie să pot să-mi fac meseria”

Una din actrițele iubite în special în anii 2000 a revenit în atenția fanilor săi în cadrul unui proiect pe care toată lumea l-a așteptat cu sufletul la gură. Ce spune aceasta despre revenirea la TV după pauza de 2 ani avută?

Avatar

Publicat

pe

Una din actrițele iubite în special în anii 2000 a revenit în atenția fanilor săi în cadrul unui proiect pe care toată lumea l-a așteptat cu sufletul la gură. Ce spune aceasta despre revenirea la TV după pauza de 2 ani avută?

După aproximativ doi ani de când a părăsit micile ecrane și s-a bucurat în tihnă de fiica sa și de statutul de femeie necăsătorită, Ioana Ginghină a vorbit pentru prima dată de proiectul în care s-a implicat cu tot sufletul – serialul „Adela”, de la Antena 1.
De asemenea, a discutat și despre bărbatul care o face fericită, dar și despre viața de după divorț. Bucuria de a juca în celebrul proiect românesc e foarte mare pentru cunoscuta artistă, susținând că personajul pe care îl interpretează îi amintește de Ildiko, din „Numai iubirea”.

Mai mult decât atât, a menționat că se bucură că are parte de o echipă minunată cu care filmează, mai ales că 90% din colegii de platou îi sunt și prieteni. Chiar producătoarea Ruxandra Ion este nașa de cununie din mariajul cu tatăl fiicei sale, dar și nașa de botez a micuței, motiv pentru care îi și poartă numele.
„Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”, a dezvăluit Ruxandra Ion.
„Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a descoperi cât de complexă este viață”
„Suntem în luna iubirii și nu ar trebui să trecem fără a sărbători acest lucru. Ioana Ginghină abia acum iubește, pentru că abia acum a învățat cum să iubească. Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a descoperi cât de complexă este viață și cum trebuie apreciată fiecare părticică din ea. Logodna, nunta nu sunt pe lista mea de priorități. Vreau să iubesc și să fiu iubită, nu vreau să organizez logodne sau nunți, vreau să călătoresc și să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară. La 20 de ani vrei casă, carieră, familie, mașină. La 43 de ani vrei să te bucuri de ele. Și pe lângă toate astea, mai vreau să ne urmăriți în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1, în serialul Adela”
Ioana Ginghină

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *