ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A profitat de ea! Andreea Marin rupe tăcerea: ”Nu o putea face prin propriile forţe”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri incredibile despre una dintre fostele sale căsnicii. Cine este bărbatul care a profitat de ea? Fosta zână a surprizelor rupe tăcerea: ”Nu o putea face prin propriile forţe”. Despre cine este vorba. Cine a profitat de Andreea Marin.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Marin a făcut dezvăluiri incredibile despre una dintre fostele sale căsnicii. Cine este bărbatul care a profitat de ea? Fosta zână a surprizelor rupe tăcerea: ”Nu o putea face prin propriile forţe”. Despre cine este vorba. Cine a profitat de Andreea Marin.


Andreea Marin rupe tăcerea despre fosta ei căsnicie


Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Frumoasa brunetă a câștigat simpatia a milioane de români prin felul său sincer, delicat și modest de a fi și, de asemenea, datorită faptului că mereu a fost o persoană discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală. Deși acum este fericită, deoarece și-a găsit sprijinul și iubirea în brațele consulului Adrian Brâncoveanu, relațiile Andreei Marin nu mers roz întotdeauna.
Cine a profitat de Andreea Marin. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre mariajul ei cu Tuncay Ozturk. Se pare că relația ei cu fizioterapeutul ar fi fost bazată pe interes, iar fostul soț al Zânei ar fi profitat de pe urma celebrității ei pentru a devenit cunoscut și a face carieră la rândul său.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.
Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin, scriu cei de la cancan.ro.
Cum își manifestă Andreea Marin afecțiunea față de partener
Cine a profitat de Andreea Marin. Deși la prima vedere Andreea Marin pare o femeie sobră și calculată, frumoasa brunetă susține că este o femeie pasională și iubitoare, care însă își arată tandețea față de partenerul de viață, respectând oamenii care se află în jurul lor.
„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a completat bruneta, potrivit sursei citate.