ZiarulRing

22-feb.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

A murit răpus de cancer, la 37 de ani. Doliu mare în showbiz. Ultimul mesaj al artistului

Avatar

Publicat

pe

Un tânăr artist român s-a stins din viață răpus de cancer, la vârsta de doar 37 de ani. În urma lui a rămas un băiețel de șase ani.

A pierdut lupta cu boala


Solistul de muzică armânească Adrian Uzum și-a pierdut viața la doar 37 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. Artistul se afla la tratament în Turcia. Cântărețul suferea de cancer de ceva vreme și a încercat pâna în ultima clipă să-si păstreze optimismul si să lupte pentru viața sa. Deși, se afla la tratament în Turcia, din păcate a fost fără sorți de izbândă.
Artistul păstra legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare și îi ținea la curent pe aceștia cu starea lui de sănătate. În urmă cu mai bine de o săptămână, solistul a postat un mesaj pe contul sau de Facebook.
„ Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună….. Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă. Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”.

Decesul, anunțat pe rețelele de socializare
Cea care a anunțat, joi, 18 februarie, decesul lui Adrian Uzum a fost chiar colega de trupă a solistului. Iata ce scria Denisa Răchită pe contul său de socializare.
”Nu îmi vine să cred. Încă nu conştientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă. Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început. Te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui. M-ai creat şi m-ai format în asa fel încât să-ţi fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat şi se pare că mi-ai predat ştafeta

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *