ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

A murit de covid-19! Salman Khan are inima frântă

Veste tristă de la Bollywood: Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din India a murit din cauza Covid-19. Actorul, colaborator al regretatului, s-a declarat cu ”inima frântă”.

Avatar

Publicat

pe

Veste tristă de la Bollywood: Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din India a murit din cauza Covid-19. Actorul, colaborator al regretatului, s-a declarat cu ”inima frântă”.


Cântărețul SPB a murit de covid-19. Salman Khan s-a declarat cu ”inima frântă”
Cântăreţul indian S.P. Balasubrahmanyam, poreclit “SPB”, celebru în țara sa și, totodată, prolific, cu circa 40.000 de melodii în 16 limbi indiene, a murit la 74 de ani din cauza complicațiilor, după o lungă luptă cu noul coronavirus.


Solistul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator, conform spitalului din Chennai, unde a fost internat în luna august, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. După anunțarea morții sale, rețelele de socializare din India s-au umplut de mesaje de condoleanță.

SPB și Salman Khan
Pe Twitter, Salman Khan s-a declarat cu ”inima frântă” la aflarea știrii, în timp ce premierul Narendra Modi a lăudat vocea artistului, afirmând că decesul vedetei ”lasă lumea noastră culturală extrem de săracă”.


În cei peste 50 de ani de carieră, SPB a cântat, a compus, a produs și și-a împrumutat vocea mai multor actori, printre care și Salman Khan, pentru a-i dubla glasul în unele părți cântate din diferite filme. Nepotul preferat al celebrului actor indian Salman Khan a murit în aprilie
Nepotul lui Salman Khan, Abdullah Khan, un prosper om de afaceri în vârstă de 38 de ani, a murit în luna aprilie a acestui an. Tânărul ar fi fost internat într-un spital din Mumbai, cu câteva zile înainte de a trece în neființă, din cauza complicațiilor stării sale de sănătate.
Au existat mai multe variante ale cauzei morții sale în presa din India. Inițial, s-a vorbit despre ”o infecție gravă a plămânilor”, apoi s-a aflat că acesta avea probleme cardiace și suferea de diabet. Agenția de presă Kaama Press a citat surse din apropierea familiei care au infirmat varianta că virusul COVID-19 a fost cauza morții. Salman Khan nu a putut merge la înmormântarea rudei sale din cauza normelor de prevenire a răspândirii Covid-19.
„Te voi iubi mereu…”, a scris Khan pe contul său de Instagram.
„După cum spuneai <>. Ai plecat prea devreme”, a fost mesajul Iuliei Vântur.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *