ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A murit cel mai bun prieten al lui Bob Marley. Bunny Wailer, omagiat în Jamaica

A fost cunoscut ca prietenul de-o viață al lui Bob Marley. Bunny Wailer i-a fost alături celebrului cântăreț de reggae încă din copilărie. Acum, Bunny a plecat să i se alăture lui Marley pentru totdeauna.

Avatar

Publicat

pe

A fost cunoscut ca prietenul de-o viață al lui Bob Marley. Bunny Wailer i-a fost alături celebrului cântăreț de reggae încă din copilărie. Acum, Bunny a plecat să i se alăture lui Marley pentru totdeauna.


A murit cel mai bun prieten al lui Bob Marley. Bunny Wailer a plecat să îi fie alături colegului său pentru totdeauna. Bunny Wailer a devenit faimos atunci când alături de Bob Marley, a pus bazele trupei The Wailers. Cei doi au fost buni prieteni de la o vârstă foarte fragedă.


Bunny Wailer a murit la 73 de ani


Muzica pe care Bunny Wailer și Bob Marley au creat-o împreună a câștigat recunoaștere internațională și faimă la nivel mondial. Vestea morții acestuia a fost confirmată chiar de către managerul său Maxine Stowe. De asemenea, ministrul culturii din Jamaica, Olivia Grange, și-a prezentat condoleanțele.

A murit cel mai bun prieten al lui Bob Marley. Cauza morții sale nu a fost făcută publică încă, dar cel mai probabil a fost un deces natural. El avea vârsta de 73 de ani. Wailer a stat în spital luni de zile după ce a avut un accident vascular cerebral în iulie anul trecut.
A fost ultimul membru supraviețuitor din The Wailers
Muzicianul a devenit faimos ca membru al trupei The Wailers. Bunny Wailer și-a dorit o carieră solo, așa că a părăsit trupa în anul 1974. El a fost ultimul membru supraviețuitor al trupei de succes.

Prietenul său din copilărie și fostul său coleg de trupă Bob Marley a murit la vârsta de 36 de ani. Artistul a dus o luptă cruntă cu cancerul, până s-a stins din viață în 1981. Celălalt coleg de trupă al lor, Peter Tosh, a fost ucis într-un jaf în anul 1987.
A crescut alături de Bob Marley „ca o familie”
Numele adevărat al lui Wailer era Neville O’Riley Livingston. Cariera sa muzicală a fost premiată cu multe premii de-a lungul anilor. Având un CV impresionant printre vedete, Wailer are trei Grammy pe numele său. Vedeta a fost, de asemenea, premiată cu Ordinul de merit din Jamaica în 2017.
Potrivit celebritynetworth.com, valoarea sa netă a fost estimată la 500.000 de dolari (360.000 de lire sterline). În 2014, Wailer a comparat trupa The Wailers cu „modul în care am crescut ca o familie”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *