ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost una dintre cele mai voga manechine din Romania! Apoi mulatra Aminata a disparut PUR SI SIMPLU! Unde e acum

Ravnita de multi „cuceritori” de Dorobanti, Aminata s-a combinat in urma cu aproape 7 ani cu antrenorul de „fitness” Florin Moldovan, zis „Tantaru”.

Avatar

Publicat

pe

Ravnita de multi „cuceritori” de Dorobanti, Aminata s-a combinat in urma cu aproape 7 ani cu antrenorul de „fitness” Florin Moldovan, zis „Tantaru”.

Dupa un an si jumatate de iubire si teste reciproce, mulatra si iubitul ei au concluzionat ca se potrivesc de minune si ca este momentul sa se casatoreasca. Cei doi si-au oficializat relatia la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, dupa o ceremonia discreta, la care au participat doar persoane din familie si foarte putini prieteni.

Aminata

La fel de discreta s-a derulat ulterior si viata celor doi. Aminata (39 de ani), la vremea respectiva unul dintre cele mai cunoscute manechine din Romania, si  Florin (46 de ani) au ales sa-si traiasca viata departe de lumea show-biz-ului, aparitiile lor in public fiind mai degraba meteorice.

Paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa-i surprinda pe cei doi zilele trecute, intr-un centru comercial din Capitala. Daca Florin pare neschimbat, anii par sa fi lucrat un pic impotriva Aminatei, care pare sa nu mai aiba multe in comun cu imaginea de „fashion icon” pe care o inspira pe podiumul de moda, in urma cu 10-15 ani.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *