ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost și blestem și miracol pentru Elena Hasna, o tânără care a devenit star în Occident. Ce legătură are cu Pepe

Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star se pregătește să devină star. În ciuda pandemiei, care a tras pe dreapta toate marile proiecte, tânăra, acum în vârstă de 19 ani, are șansa să se arate lumii. Pepe, care a început o campanie de promovare a tinerilor talentați, îi acordă toată atenția.

Avatar

Publicat

pe

Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star se pregătește să devină star. În ciuda pandemiei, care a tras pe dreapta toate marile proiecte, tânăra, acum în vârstă de 19 ani, are șansa să se arate lumii. Pepe, care a început o campanie de promovare a tinerilor talentați, îi acordă toată atenția.


Pepe a pornit de curând un proiect generos și unic. Serile de miercuri sunt dedicate artiștilor tineri. Ideea genială a artistului consacrat este că își propune să promoveze și să sprijine tinerii talentați. Adică face, cu generozitate, exact ce au mai multă nevoie aceștia.
„Punem umărul puțin să mai sprijinim carierele artiștilor tineri, eu și prietenii mei”, a declarat acesta în ultima emisiune transmisă live pe canalul său YouTube care devine astfel o super platformă de promovare pentru noua generație de artiști, cu un public de peste 219.000 de persoane.

Numele proiectului e chiar așa – „Generația următoare”. „Prezentăm în fiecare seară de miercuri copii talentați. Am decis să aducem viitorul în fața oamenilor. Hai să nu ne mai gândim la noi, și să ne gândim la ei și dacă tot avem o comunitate atât de mare, să o împărtășim cumva pentru a susține tinerii”, a mai mărturisit artistul.


Cum a ajuns Elena, la 12 ani, să cânte „Je suis malade”


Invitata lui a fost Elana Hasna. O știți de acum mulți ani, de la Next Star. O mogâldeață de fetiță care a urcat pe scenă și s-a dezlănțuit cântând, în franceză, „Je suis malade”. Juriul, din care făcea parte și Pepe, nu și-a putut crede ochilor și urechilor. „Te-am descoperit, te-am aplaudat și te-am susținut din prima. Ne-ai înghețat sufletele atunci. Am zis: așa ceva nu se poate: un pui de om cu o voce atât de matură”, și-a amintit, emoționat, Pepe. Avea 12 ani.
Acum abia s-a aflat cum a ajuns puștoaica de 12 ani să cânte așa o melodie grea. „Piesa am învățat-o pentru că îi plăcea tatălui meu foarte, foarte tare. Tati m-a rugat să i-o cânt acasă. Apoi m-am hotărât eu să particip la Next Star, pentru că am văzut concurenți pe care i-am mai întâlnit la alte concursuri prin țară”, a povestit Elena.


„Am fost un copil care nu realiza. A fost și un blestem și un miracol”


Elena e acum studentă. E împăcată cu recomandarea de a sta în casă, pentru că așa are timp pentru ea. Își amintește și ea cum a început totul.
A participat în 2013 la emisiunea Next Star unde a creat un moment intens, rămas și acum în amintirea publicului. Tânăra a interpretat piesa Larei Fabian, „Je suis malade”. Momentul a impresionat juriul și, în prezent, are peste 30 de milioane de vizualizări. Prestația fetei a fost apreciată chiar și de Serge Lama, compozitorul melodiei. În cadrul acestui concurs, Elena a câștigat premiul de popularitate.

Advertisement

„Eram un copil care nu realiza nici măcar că piesa asta o să ajungă celebră, nici că eu am să ajung cunoscută. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat după Next Star, în primul rând a fost un șoc pentru că toată lumea mă recunoștea pe stradă, iar pentru un copil să tot fi oprit pe stradă e puțin straniu.
Nu am realizat atunci. Eram chemată la spectacole și eu cântam. Nu realizam greutatea situației. Mă bucuram că pot să cânt în mai multe locuri. A fost și un blestem și un miracol. Lumea a rămas cu Elena Hasna de la Next Star iar eu a trebuit să învăț că orice apariție poate fi taxată. Asta m-a făcut mult mai ambițioasă”, spune tânăra.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *