ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost detonată bomba în scandalul pedofilului Epstein. Prințul Andrew nu se mai poate ascunde

Scandalul sexual în care e implicat prințul Andrew al Marii Britanii, continuă. Acesta e acuzat că a beneficiat de „fetițele” puse la dispoziție, ca sclave sexuale, de celebrul miliardar Jeffrey Epstein. Un interogatoriu luat Gheslainei Maxwell, care a fost secretizat până acum, a devenit public, iar informațiile sunt explozive.

Avatar

Publicat

pe

Scandalul sexual în care e implicat prințul Andrew al Marii Britanii, continuă. Acesta e acuzat că a beneficiat de „fetițele” puse la dispoziție, ca sclave sexuale, de celebrul miliardar Jeffrey Epstein. Un interogatoriu luat Gheslainei Maxwell, care a fost secretizat până acum, a devenit public, iar informațiile sunt explozive.


„Tot ce spune Virginia Roberts este o minciună”, susține Prințul Andrew. Roberts a declarat în fața instanței că prințul i-a fost „client” pe insula lui Epstein. Acesta din urmă mai a numit-o în repetate rânduri pe Virginia Roberts „mincinoasă”, arată documentele instanței.


Prințul Andrew a etichetat-o în repetate rânduri pe acuzatoarea sa sexuală Virginia Roberts drept „mincinoasă”, susținând „tot ceea ce a spus ea este o minciună”, au dezvăluit noaptea trecută noi documente judiciare, citate de Daily Mail.


Schimbul de replici ar fi avut loc într-un apel telefonic între Prinț și Gheslaine Maxwell, în timp ce scandalul se învârtea în jurul lor, când Virginia Roberts, fosta „sclavă sexuală” a lui Epstein, a susținut că a fost obligată să se culce cu prințul. Numele tuturor celor din cercul lui Epstein, inclusiv Prințul Andrew, au fost secretizate, în depoziție, dar relatările anterioare date de victimele Epstein, plus un index din spatele ziarelor, permit identificarea acestora.


Interogatoriu maraton: 7 ore, peste 400 de obiecții, sute de pagini
Maxwell a fost interogată în 2016 în timp ce se apăra într-o cerere de defăimare, după ce a numit-o pe Virginia Roberts mincinoasă. Ulterior, cazul a fost soluționat în afara instanței. Timp de șapte ore ea a fost interogată pe larg despre relația cu Epstein, despre cunoștințele sale despre „trafic sexual”, despre sexul cu minori, despre sexul non-consensual și despre sexul care a implicat-o pe Roberts.

De asemenea, i s-au pus întrebări dacă a recrutat fete pentru ca Epstein să facă sex cu „jucării sexuale” și ținute fetish, imagini explicite, „orgii” și nuditate la casele Epstein. Avocatul ei, Jeffrey Pagliuca, a formulat obiecții la întrebări de 435 de ori, dar Gheslaine Maxwell nu și-a cerut niciodată dreptul de a nu se autoincrimina. Maxwell este în închisoare în așteptarea procesului pentru acuzații de trafic sexual și mărturie mincinoasă. Avocații ei au susținut că eliberarea acesteia ar condamna-o înainte ca ea să treacă în fața unui juriu anul viitor.
Maxwell a insistat că ea și prietenii ei sunt nevinovați de acuzațiile formulate împotriva lor – chiar și în timp ce ea a făcut tot posibilul pentru a evita să răspundă la întrebările avocaților. În timp ce încearcă să se apere de acuzațiile că a fost puternic implicată în abuz, noile dezvăluiri ale hotărârii sale de a-l proteja pe Epstein și de a distruge acuzatorul său principal ar putea avea o influență crucială asupra procesului său următor.

Advertisement


Ce au vorbit la telefon Prințul Andrew și Maxwell


Un apel telefonic între Prințul Andrew și Maxwell îi surprinde pe cei doi nervoși și acuzând-o pe Roberts că minte cu nerușinare. Aceasta a declarat, în 2015, că a fost forțată, ca „sclavă sexuală” a lui Epstein, la vârsta de 17 ani, să se culce cu Andrew.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *