ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost dată afară de la PRO TV, fără explicații. Mesajul postat de vedetă după concediere

Medicul nutriționist, Mihaela Bilic, a detaliat pe pagina ei de Facebook că fost dată afară de la emisiunea „Arena bucătarilor”, de la Pro TV.

Avatar

Publicat

pe

Medicul nutriționist, Mihaela Bilic, a detaliat pe pagina ei de Facebook că fost dată afară de la emisiunea „Arena bucătarilor”, de la Pro TV.


Aceasta a explicat că din luna martie nu va mai face parte din echipa care se ocupă cu emisiunea „Arena bucătarilor”. Mihaela Bilic a spus că a fost dată afară fără nicio explicație.
Mihaela Bilic, concediată de la PRO TV


‘S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.


Ulterior, ea a venit cu noi precizări despre formatul emisiunii de la PRO TV, menționând că le este recunoscătoare tuturor colegilor cu care a lucrat. Mihaela Bilic a activat vreme de cinci ani la „Arena bucătarilor”

‘Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Pro TV, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine, cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo.

Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua’, a completat Mihaela Bilic.

Advertisement