ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A devenit celebru în seria Twilight, dar acum s-a schimbat radical. Ce s-a ales de Taylor Lautner

Actorul Taylor Lautner a făcut istorie în urmă cu câțiva ani, după ce i-a dat viață personajului Jacob Black, din seria „Twilight”.

Avatar

Publicat

pe

Actorul Taylor Lautner a făcut istorie în urmă cu câțiva ani, după ce i-a dat viață personajului Jacob Black, din seria „Twilight”. Chiar dacă a jucat un rol secundar, actorul s-a ales cu milioane și milioane de fani, însă în ultima vreme a intrat într-un con de umbră.


Actorul Taylor Lautner a fost surprins de paparazzy alături de iubita sa


Seria „Twilight” a fascinat milioane de fani, iar la momentul apariției a devenit un adevărat fenomen. Datorită fizicului său impresionant, Taylor Lautner a câștigat milioane de fane în întreaga lume, însă în prezent actorul și-a mai pierdut din faimă și a intrat într-un con de umbră.


Din anul 2018, Taylor nu a mai jucat în nicio producție cinematografică, ultimul proiect în care a fost implicat fiind serialul „Cuckoo”, acolo unde a interpretat rolul personajului Dale.


Actorul Taylor Lautner a fost surprins de paparazzy alături de iubita sa


După succesul înregistrat de Twilight, actorul Taylor Lautner a intrat într-un con de umbră
Cel mai recent film în care Taylor Lautner a avut rolul principal a fost „Run the Tide”, o producție lansată în anul 2016 și notată cu 5.2 pe IMDb.


Actorul în vârstă de 28 de ani a fost surprins recent de paparazzy pe străzile din Los Angeles. Putea trece neobservat în ținuta lejeră pe care a purtat-o, mai ales că masca de protecție, ochelarii de soare și șapca l-au facut aproape imposibil de recunoscut.


Paparazzy însă au experiență și au reușit să-l surprindă chiar alături de iubita sa, Tay Dome. Cei doi tineri s-au relaxat în timpul unei mese la un restaurant de lux din oraș.

Advertisement


Tay Dome și Taylor Lautner formează un cuplu din anul 2018, atunci când au apărut împreună la o petrecere de Halloween. Tânăra este asistentă medicală și are și un cont de Instagram destul de popular, urmărit de peste 100 de mii de persoane.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *