ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A așteptat să divorțeze șI imediat a scos-o la înghețată. Leonardo Dicaprio face furori în SUAcu noua cucerire

Leonardo DiCaprio a mai bifat o cucerire.

Avatar

Publicat

pe

Leonardo DiCaprio a mai bifat o cucerire. La două luni de când a anunțat divorțul de fostul soț, Dj-ul Matteo Milleri, modelul italian Vittoria Ceretti este femeia care nu i-a rezistat farmecelor starului de la Hollywood.

Cum au fost surprinși, de fapt, cei doi îndrăgostiți


Deși îi desparte o diferență de 23 de ani, se pare că vârsta este doar un număr, cel puțin în acest caz. Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au fost surprinși marți, în Santa Barbara, California, în timpul unei plimbări. Cei doi păreau destul de apropiați, bine dispuși dar și relaxați.


Leonardo DiCaprio face furori în SUA cu noua cucerire, modelul italian Vittoria Ceretti
Ca de obicei, DiCaprio a încercat să rămână sub anonimat cu o șapcă de baseball camuflată, ochelari de soare negri și o mască de protecție albastră. Celebrul model italian a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri scurți și o un tricou.


Pentru a învinge gradele din termometre, cei doi s-au oprit pe terasa unei gelaterii, acolo unde au savurat câte o cupă de înghețată și o cafea cu gheață. După ce și-au satisfăcut poftele, cei doi s-au îndreptat către mașina actorului din parcare.


Potrivit presei străine, nu se știe exact când Leonardo a cunoscut-o pe Vittoria, însă au mai fost văzuți împreună în Franța, la sfârșitul lunii mai, chiar în momentul în care filmul său ”Killers of the Flower Moon” avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes.


Vittoria Ceretti a confirmat recent despărțirea de soțul ei, Dj-ul Tales of Us – Matteo Milleri, pe 12 iunie.

Advertisement

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de la sfârșitul lunii decembrie 2022.


În noiembrie 2022, Vittoria Ceretti, care este fiica designerului Francesca Lazzari, a ținut prima pagină a tabloidelor de peste ocean pentru reacția dură pe care a avut-o la adresa fiicei actorului Johnny Depp, Lily Rose, în care a afirmat că ”internetului îi pasă mult mai mult de cine este familia ta decât de oamenii care te distribuie în anumite roluri. Poate nu este vina ta, dar, te rog, apreciază ceea ce ai și fii recunoscătoare pentru mediul în care te-ai născut. Înțeleg toată chestia cu „Sunt aici și muncesc din greu pentru asta”, dar mi-ar plăcea să văd dacă ai fi rezistat în primii cinci ani ai carierei mele”.


Modelul italian a declarat că actorii cu părinți faimoși ar trebui să aprecieze privilegiul de care au parte și să fie recunoscători. Atacul modelului a venit în urma comentariilor pe care Lily Rose Depp le-a primit despre faptul că ar fi avut un avantaj nedrept în industria cinematografică din cauza părinților ei cunoscuți.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *