ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A apărut la mormântul Ioanei Condea. Mesajul mamei este sfâșietor

Mama Ioanei Condea a mers la mormântul fetei să aprindă lumânări și să se reculeagă.

Avatar

Publicat

pe

Mama Ioanei Condea, tânăra din Poiana Câmpina care a fost schingiuită de un proxenet român și care s-a stins din viață în luna ianuarie, a mers la mormântul fetei să aprindă lumânări și să se reculeagă.

Femeia a fotografiat lespedea de piatră și a distribuit imaginea pe rețelele de socializare, unde cei care au cunoscut-o pe Ioana i-au trimis mesaje.

Mama Ioanei Condea a mers la mormântul fetei

Grațiela Condea a mers la mormântul fiicei sale și a aprins mai multe lumânări, a fotografiat crucea ce marmură și ulterior a distribuit poza pe contul personal de Facebook, alături de mesajul: „Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul lui mami bun, te iubesc, sufletul meu.”
Mai mulți prieteni și apropiați i-au transmis mesaje de concodoleanțe pe rețeaua de socializare.

Ioana Condea a murit la începutul anului, după ce timp de patru luni a stat în comă într-o clinică privată, fiind îngrijită de măicuțe. Tânăra plecase în Germania în anul 2014, unde a fost chemată de o prietenă care se prostitua.

Mama tinerei a crezut că aceasta lucra într-un azil de bătrâni, dar și-a dat seama că lucrurile nu merg așa cum ar trebuie când fiica ei nu i-a mai răspuns pentru o lungă perioadă de timp.

Când reușea să ia legătura cu ea, Ioana era distantă, iar pe fundal se auzea vocea unui bărbat. Grațiel Condea a apelat la poliție, însă nu s-a făcut mare lucru, din lipsă de probe.

Advertisement

Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era lovită la cap și avea arsuri pe tot corpul, iar agresorul a fost chiar soțul prietenei care a chemat-o în Germania și care le obliga pe cele două femei să se prostitueze.

Loviturile în zona capului au transformat-o într-o legumă pe tânără. Nu își mai putea mișca mâinile și nu mai vorbea. Ioana s-a stins din viață într-o clinică privată din Germania, lâsând în grija bunicilor un copil.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *