ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

A amestecat coajă de banană cu apă și a lăsat-o la infuzat. Ce a urmat apoi este uimitor. Trucul pe care trebuie să-l încerci

Avatar

Publicat

pe

A amestecat coaja de banană cu apă, a lăsat-o două ore pe masă și a descoperit trucul perfect pentru un toamnă. Un TikToker și-a împărtășit secretul cu toată lumea și mulți au recunoscut că este foarte util.

De ce să amesteci coajă de banană cu apă. Trucul ideal pentru o recoltă bogată

Internetul este o sursă nesfârșită de trucuri. Oameni din toată lumea se folosesc de rețelele sociale pentru a împărtăși cu alte persoane soluțiile inedite pe care le-au descoperit pentru anumite situații care mai de care mai diverse.

De exemplu, există metode la care nici nu te-ai fi gândit prin care să faci curățenie în casă și mai ales să o menții, trucuri prin care poți scoate rapid petele de pe covoare, dar și soluții prin care să ai o grădină de invidiat, cu o recoltă bogată.

Din ultima categorie face parte și descoperirea lui Alex, un utilizator de TikTok. Acesta s-a filmat în timp ce toca cubulețe coaja de banană. A pus-o apoi într-un pahar în care a turnat apă și a lăsat recipientul pe masă timp de două ore.

Ulterior, a explicat că amestecul este unul ideal pentru a uda plantele. Așa se obține un îngrășământ natural benefic pentru flori și nu numai, căci utilizat frecvent ajută la obținerea recoltelor abundente.

„Nu mai arunca coaja de la banană! Pune-o pe un tocător, ia un cuțit, taie-o cubulețe și transferă-le într-un pahar pe care îl umpli cu apă. Amestecă bine și las-o să stea minim două ore.

Advertisement

Apoi, această băutură plină de fosfor, calciu și magneziu e perfectă pentru plantele tale. Udă plantele o dată pe lună cu această apă îmbogățită și le ei face fericite”, a explicat utilizatorul care a amestecat coaja de banană cu apă, conform playtech.ro. 

Trucul a devenit viral, iar oamenii spun că funcționează

Trucul toamnei, așa cum l-au numit mulți, a ajuns rapid viral în mediul online. A strâns peste 40.000 de aprecieri și a fost distribuit de mai bine de 3500 de ori. Totodată, oamenii au spus că au încercat metoda, în timp ce unii dintre ei știau alte variantă de a obține acest îngrășământ natural.

Totuși, au fost și păreri contra. „Trebuie lăsată două zile să se infuzeze mai bine, eu așa fac”, „Dar cu ce au fost stropite bananele înainte ați luat în calcul?”, „Mulțumesc mult, o să încerc și eu la plantele mele”.

„Eu folosesc coaja de la banane pentru flori, este un adevărat remediu pentru înflorire spornică, e super ok”, „Eu știam că se lasă peste noapte, apoi se strecoară și se udă florile”, „Poți să pui coaja de banană uscată în loc de îngrășământ”, au fost câteva comentarii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *