ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

8 secrete neștiute despre Simona Halep. Ce parte a corpului primește cea mai mare atenție

O întreagă lume o cunoaște pe Simona Halep, însă nu mulți sunt care care cunosc aceste secrete din viața marei noastre sportive.

Avatar

Publicat

pe

O întreagă lume o cunoaște pe Simona Halep, însă nu mulți sunt care care cunosc aceste secrete din viața marei noastre sportive.


Simona Halep a făcut cunoscute fanilor săi câteva lucruri pe care aceștia nu le știau despre ea. Tenismena se pregătește în prezent de turneele din Australia.Iată care sunt cele opt lucruri pe care sigur nu le știai despre marea campioană.


Filmul preferat al Simonei Halep
Frumușica sau Pretty Woman se pare că este filmul preferat al Simonei. Pe bună dreptate, deoarece comedia romantică în care joacă Julia Roberts și Richard Gere este un film de excepție, care a obținut numeroase premii.
Cu siguranță se numără printre filmele preferate ale multor cineaști, și cu toate că filmul a apărul în 1990 este de actualitate și se bucură în continuare de succes pe micile ecrane, chiar și în rândul generației tinere. Pe de alta parte, filmul s-a bucurat de un succes răsunător și a avut încasări de peste 460 de milioane de dolari. Acum înțelegem de ce este preferat și de campioana noastră.


Unde a avut loc prima performanță a campioanei?
Simona Halep a obținut prima sa performanță a carierei sale la senioara la Australian Open, în anul 2011.Avea vârsta de doar 19 ani și a trecut în turul 1 de Anne Kremer, iar în turul 2 a învins-o pe favorita 24, Alisa Kleybanova.


Care este orașul său favorit?
Se pare că Simona Halepeste o romantică, iar asta o dovedește faptul că orașul ei preferat este Parisul, cunoscut și ca orașul îndrăgostiților.
„Dacă îmi spune cineva că am câteva zile libere, Paris este primul oraş pe care îl aleg pentru a merge în vacanţă. Mi se pare oraşul ideal”, a spus Simona Halep, conform Click pentru femei.
O altă destinație preferata de tenismenă este ceva mai exotică. ESte vorba despre Insulele Maldive, unde spune ea, este bine să ajungi pentru a te relaxa.


Care sunt hobby-urile sale?
Campioana adoră să facă shopping, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale. Tot ea povestea, conform sursei precizate, că dupa fiecare victorie se răsfăța la o sesiune de cumpărături.
„Este pasiunea mea numărul unu, simt că mă răsplătesc când fac asta”, a explicat Simona.
Se pare că adoră să-și cumpere multe perechi de teniși, iar echipamentele cu care joaca în meciurile unde este înfrânte le aruncă.

Advertisement


Adoră mașinile de lux
Deși nu este vitezomană, campioana noastra adoră caii putere, mai exact mașinile de lux. În urma cu câteva luni a achiziționat un POrche Taycan electric pe care a plătit nu mai puțin de 150 de mii de euro. De altfel, mai deține o colecţie impresionantă din care mai fac parte modele precum Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Range Rover, Mercedes-Benz CLS AMG, Mercedes GLE 450 AMG şi Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio.


Are grijă de aspectul său fizic
Simona Halep acorda mare atenție îngrijirii tenului. „Am mare grijă de tenul meu, pentru că e mult praf pe terenul de zgură. Astfel am nevoie de o îngrijire foarte bună. Îmi place să stau câte trei, patru ore la salon, să stau acolo. Este relaxarea de care am nevoie”, a explicat Simona.


Nu se lipsește de telefon
Celularul său, se pare că îi este indispensabil. Ea a declarat că acesta i-ar fi cel mai bun „prieten”, subliniind importanța acestui gadget. Îl are în permanența în preajma sa, deși, mai spunea că atunci când este acasă nu prea recurge la utilizarea telefonului.
Credea că se va retrage mai devreme din tenis. Simona nu se gândea ca va avea o cariera foarte lungă în domeniul care i-a adus faimă. Era de părere ca la vârsta de 28 de ani se va retrage. Totuși, acum la 29 de ani, Simona înca mai are de câștigat multe meciuri. Planul ei este acela de a mai juca aproximativ trei ani apoi să se retragă pentru a se axa pe familie și a deveni mamă.