ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

8 alimente de evitat pentru a reduce grăsimea de pe abdomen

Avatar

Publicat

pe

Limitarea alimentelor bogate în suplimente de zaharuri și grăsimi trans, cum ar fi fast-food, dulciuri și carne procesată, este recomandată dacă vrei să eviți grăsimea de pe abdomen, potrivit experților în sănătate.

Există mai mulți factori care îți pot influența obiectivul de a reduce grăsimea de pe abdomen, inclusiv exercițiile fizice, nivelul de stres, consumul de alcool și obiceiurile alimentare generale. Evitarea sau limitarea anumitor tipuri de alimente care tind să provoace grăsime pe burtă te poate ajuta să ai o siluetă subțire.

Popcorn

Popcornul este bogat în grăsimi trans, care sunt asociate cu o serie de probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă, accident vascular cerebral și grăsimea de pe burtă. În loc să consumi floricele de porumb, ar trebui să optezi pentru gustări sănătoase, precum iaurt, fructe sau nuci. Aceste alimente conțin grăsimi bune, cum este omega-3, care reduc inflamația și riscul de boli de inimă.

Patiserie

În ciuda faptului că sunt delicioase și convenabile, produsele de patiserie ambalate conțin adesea un nivel ridicat de grăsimi trans și zaharuri adăugate. Aceste substanțe au potențialul de a contribui la creșterea în greutate și la acumularea de grăsime în organism.

Advertisement

Poți prepara produse de patiserie acasă folosind făină integrală de grâu sau făină de orez brun pentru a ajuta la reducerea absorbției grăsimilor trans. Aceste ingrediente sunt bogate în fibre, ceea ce te ajută să te simți plin mai mult timp și reduce pofta de mâncare.

Cereale cu zahar

Un mic dejun cu cereale zaharoase poate fi ușor de consumat dar contribuie la grăsimea de pe burtă. Cerealele bogate în zaharuri suplimentare tind să adauge calorii goale, ceea ce duce la o creștere a grăsimii din burtă. Aceste tipuri de cereale sunt adesea lipsite de proteine și fibre, provocând foame rapidă și ducând la consumarea mai multor calorii pe parcursul dimineții sau în timpul gustării.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *