ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

5 GRESELI CLASICE CARE DESTRAMA O RELATIE

Toti facem greseli in relatie care aduc certuri si nemultumiri, insa de cele mai multe ori nu ne dam seama si ajungem sa incheiem o relatie chiar daca aceasta ar mai functiona.

Avatar

Publicat

pe

Toti facem greseli in relatie care aduc certuri si nemultumiri, insa de cele mai multe ori nu ne dam seama si ajungem sa incheiem o relatie chiar daca aceasta ar mai functiona.

Iata care sunt 5 dintre greselile clasice pe care le facem si care ajung sa destrame relatia in care ne aflam:

1. INSELATUL

Cea mai comuna greseala care incheie o relatie este inselatul. Odata ce persoana iubita te insala, nu mai accepti sa continui o relatie cu ea.Indiferent care ar fi motivul pentru care cineva face acest lucru, important este sa isi ofere un timp de gandire inainte sa actioneze. O actiune bazata pe impuls poate distruge o relatie frumoasa, de lunga durata. Asa ca ai atentie atunci cand te lasi condusa de impulsurile de moment. Poti distruge un lucru frumos, pe care l-ai construit in timp cu multa munca si implicare.

2. LIPSA DE COMUNICARE

De cele mai multe ori, persoanele aflate intr-o relatie nu comunica suficient. Nu spun toate lucrurile care le deranjeaza de teama de a nu rani, insa acest lucru nu face decat mai mult rau. In cele din urma, toate lucrurile nespuse se vor aduna si vor iesi la suprafata intr-o forma conflictuala. Daca vrei sa eviti acest lucru, cel mai bine este sa vorbesti cu partenerul tau deschis si sa va spuneti lucrurile care va deranjeaza. In acest fel, veti evita certurile generate de lucruri nespuse la momentul potrivit.

3. IGNORAREA PARTENERULUI

Una dintre cele mai comune greseli intr-o relatie este atunci cand partenerii nu stiu sa se asculte.Atunci cand nu acorzi suficienta atentie partenerului, nu ai cum sa ii intelegi nevoile si nu stii sa actionezi in consecinta. Acesta se va simti neglijat si, la un moment dat, iti va reprosa anumite lucruri. Este foarte important sa il asculti, sa fii atenta la ceea ce spune si sa identifici care ii sunt nevoile. Desigur, acest lucru este reciproc. Este important ca partenerul tau sa faca acelasi lucru cu tine.

4. LIPSA INCREDERII

Lipsa increderii dintre parteneri poate incheia cel mai usor o relatie. Chiar daca nu avem motive, devenim gelosi si incepem sa reprosam partenerului lucruri pe care nici macar nu le face. Devenim obsesivi si paranoici, insa totul este in capul nostru. Un astfel de comportament nu numai ca il oboseste pe cel de langa noi, dar il face si sa se indeparteze. Analizeaza-ti comportamentul si vezi daca ai motive sa actionezi astfel sau daca totul este numai in imaginatia ta.

Advertisement

5. FLIRTUL CU O ALTA PERSOANA

Un flirt nevinovat cu colegul de serviciu sau cu tipul din cafenea poate incheia o relatie.Nimanui nu-i place cand partenerul sau flirteaza cu alte persoane si, cu atat mai mult, cand acesta o face in mod constant. Trebuie sa fii atenta daca partenerul tau a transformat asta intr-un obicei si actioneaza. Daca tu esti cea care adopta un astfel de comportament, ar fi bine sa te opresti si sa-ti reevaluezi sentimentele. Poate nu esti atat de indragostita precum credeai.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *