ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

5 BĂRBAȚI PE CARE SĂ NU-I CREZI

Unii bărbați par cei mai șarmanți și romantici oameni de pe planetă, asta până își dezvăluie adevărata față.

Avatar

Publicat

pe

Unii bărbați par cei mai șarmanți și romantici oameni de pe planetă, asta până își dezvăluie adevărata față. Vezi care sunt cei 5 bărbați pe care să nu-I crezi și învață să te ferești de mincinoși.

Bărbatul care zâmbește doar cu gura

Dacă bărbatul pe care îl iubești zâmbește doar cu buzele, având colțurile gurii ridicate, tonul jovial, dar ochii privind în altă parte, te poți aștepta că minte.

Oamenii ar trebui să zâmbească sincer cu toată ființa, iar limbajul non verbal ar trebui să susțină zâmbetul plin de iubire. Dacă ochii spun altceva, ai încredere în instinctele tale.

Bărbatul care se ascunde când răspunde la telefon

Deși sună a clișeu și poate te gândești că nu vrea să fie deranjat când are o discuție de serviciu, nu este normal să se ascundă.

Dacă de câte ori sună telefonul sare ca ars și fuge să vorbească în altă camera, poate că nu ești tu paranoiac, ci chiar are ceva de ascuns.

Bărbatul care îți spune doar lucruri vagi

Dacă toate informațiile despr el, trecutul lui, familia lui și mai ales fostele lui sunt în ceață, s-ar putea să ai de-a face cu un om discret sau un mincinos.

Advertisement

Încearcă să fii mai atentă la detalii: se încurcă în ele? Spune un lucru și face altceva, uită detalii despre ore, locuri, fapte? S-ar putea să ascundă ceva foarte grav, cum ar fi o familie, o amantă, un secret.

Bărbatul care călătorește mult

Dacă are o slujbă care îl face să călătorească mult, nu te baza doar pe cee ace îți spune. Faptul că doarme adesea în camera de hotel poate însemna și că are mereu la dispoziție alte femei și că este obișnuit să schimbe poveștile.

Bărbatul care fuge de certuri

Nu spune nimeni că dacă se ceartă des este bărbatul potrivit. Dar dacă evită TOATE certurile și face mereu gesturi disperate ca să evite un conflict, trebuie să te întrebi de ce.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *