ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

4 zodii cu suflete bătrâne. Cum strălucește înțelepciunea lor străveche

Avatar

Publicat

pe

Ultimele 4 semne ale zodiacului au suflete bătrâne sau cele mai mature din punct de vedere spiritual.

Iată cele patru zodii cu cele mai bătrâne suflete și cum strălucește înțelepciunea lor străveche:

Săgetător 
Sagetatorul este semnul de foc cu cel mai bătrân suflet, iar maturitatea sa spirituala se vede prin aproape tot ceea ce face. Săgetătorul este ghidat de Jupiter, planeta expansiunii, călătoriilor, filosofiei și miracolelor. Acest lucru ne spune că Săgetătorii evoluați prețuiesc creșterea personală, explorarea locurilor străine și învățarea de lucruri noi. Sunt mereu optimiști și cred în miracole. Ei au încredere în ceea ce le oferă Universul, așa că nu lasă niciodată provocările sau negativitatea să-i doboare pentru mult timp.

Săgetătorii sunt pasionați, îndrăzneți și independenți. Deoarece sufletele lor sunt atât de experimentate, ei știu cum să valorifice aceste calități și să le folosească pentru scopurile lor. Spre deosebire de semnele de foc mai tinere (Berbec și Leu), Săgetătorii au un control mai bun asupra temperamentului lor de foc și sunt mai disciplinați. Își folosesc energia aparent nemărginită pentru a călători prin lume, a sta până târziu citind cărți și pentru a-i învăța pe alții tot ce știu.

Dacă vrei un profesor distractiv și entuziast, nu căuta mai departe decât un Săgetător: acest suflet bătrân îți va împărtăși cu bucurie toată înțelepciunea pe care a obținut-o din călătoriile lor de viață.

Capricorn
Capricornul este cel mai vechi semn de pământ, iar semnele de pământ sunt cunoscute pentru că sunt practice și stabile. Ghidat de Saturn, planeta structurii și autorității, Capricornul întruchipează caracteristicile pământuluimai puternic decât celelalte (Taur și Fecioară).

Advertisement

Sufletul bătrân al Capricornului este binecuvântat cu răbdare. Ei știu că lucrurile bune necesită timp și lucrează cu sârguință pentru a obține tot ce își doresc. Fiind probabil cel mai muncitor și cel mai ambițios semnl, Capricornii sunt incredibil de rezistenți. Au devenit suflete bătrâne făcând față greutăților și trecând test după test.

Deși sunt suficient de puternici pentru a rezista multor furtuni, slăbiciunea Capricornului este inteligența emoțională. Pentru că sunt atât de duri, se așteaptă ca și alții să fie la fel, iar așteptările lor mari pot fi grele pentru cei dragi. Dar Capricornul este cunoscut ca „tatăl zodiacului” și poate fi nevoie să ajute pe altcineva pentru a evolua pe deplin. A deveni părinte le poate înmuia inimile și îi poate învăța restul lecțiilor universale pe care trebuie să le cunoască.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *