ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

3 zodii au noroc cu carul în februarie 2024. Karma este de partea lor

Avatar

Publicat

pe

Februarie 2024 aduce curaj și confuzie cu Mercur care intră în Vărsător pe 5 februarie și apoi progresează rapid în Pești pe 23 februarie. Fiți pregătiți pentru o ceață cosmică și o oportunitate unică într-o singură fereastră strălucitoare.

Pe de o parte, oamenii vor fi entuziasmați la începutul lunii să facă parte din schimbare pentru a face planeta noastră un loc mai frumos, dar până în a doua jumătate a lunii, s-ar putea să nu se mai simtă atât de încântați de provocări.

Acest lucru va crea o fereastră unică pentru cei care doresc să iasă în evidență din mulțime și să-și împlinească destinul.

În prezent, Pluto se află și în Vărsător. Așadar, asta ne oferă un stimulent să facem lucrurile corect de la bun început, deoarece lui Pluto nu-i place să se joace.

Potrivit yourtango.com, Luna Nouă în Vărsător pe 9 februarie și Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie sunt perfecte pentru stabilirea de noi intenții. Deci nu fii timid. Acum este momentul să arăți lumii din ce ești făcut.

Dacă simți chemarea, energia din această lună este grozavă pentru proiecte creative de tot felul — cu cât mai neconvențional, cu atât mai bine! Acum, să ne concentrăm asupra celor trei semne zodiacale cu cele mai speciale energii pentru luna februarie.

Advertisement

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *