ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

20 de ani de pușcărie pentru polițistul-pedofil. A abuzat 18 persoane

Magistrații l-a condamnat pe polițistul-pedofil la 20 de ani închisoare, mai mult cu un an față de instanța anterioară.

Avatar

Publicat

pe

Magistrații l-a condamnat pe polițistul-pedofil la 20 de ani închisoare, mai mult cu un an față de instanța anterioară. Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 și 38 de ani.

S-a făcut dreptate! Eugen Stan, fostul polițist acuzat de pedofilie, a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare cu executare.

20 de ani de pușcărie pentru polițistul-pedofil

Am scăpat de un pedofil în libertate! Curtea de Apel Bucureşti a decis că fostul polițist Eugen Stan are de exectuat 20 de ani închisoare, el fiind acuzat de săvârşirea unor fapte de agresiune sexuală, unele asupra minorilor.

În luna iulie, bărbatul primise o condamnare de 19 ani de închisoare, iar Curtea de Apel Bucureşti a majorat pedeapsa cu un an.

”În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 și 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului București. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracțiunile fiind săvârșite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

Stan era pila șefului Emilian Renee Vornicu, după cum au declarat presei surse din Brigada Rutieră a Capitalei, e aceea nu a pățit nimic când au apărut primele indicii că ar putea fi un abuzator. Probabil că și după agresiunea asupra copiilor din Drumul Taberei, nemernicul agent Eugen Stan ar fi fost făcut scăpat de șefii și colegii de la Rutieră dacă presiunea mediatică și a șefilor din Poliția Capitalei nu ar fi fost atât de mare.

Advertisement

La data de 8 ianuarie 2018, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au început urmărirea penală față de Eugen Stan, pentru agresiune sexuală asupra a doi minori, de 5, respectiv de 9 ani, la data respectivă Stan fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne. Prin ordonanța din 9 ianuarie 2018 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, dosarul a fost preluat de Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *