ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

10 semnale că cineva este îndrăgostit de tine în secret

Avatar

Publicat

pe

Uneori, este destul de greu să îți dai seama atunci când cineva este interesat de tine din punct de vedere romantic.

Potrivit msn.com, semnalele transmise de o persoană îndrăgostită pot fi contradictorii, iar tu pur și simplu nu mai știi ce să crezi.

Iată câteva comportamente tipice ale cuiva care este în secret îndrăgostit de tine:

1. Tac brusc când ești prin preajmă

Îți place să petreci timp cu ei, dar de fiecare dată când le pui întrebări, tac brusc – chiar dacă sunt de obicei vorbăreți și extrovertiți. De ce? S-ar putea să se simtă atât de nervoși când sunt în preajma ta, încât este copleșitor. Le este frică să se exprime de teamă să nu fie judecați. Așadar, rămân tăcuți și încearcă să-și țină sub control bătăile inimii, fără ca tu să observi că nu sunt deloc în elementul lor.

2. Se uită la tine, apoi se uită în altă parte când le întorci privirea

Advertisement

Poate că lucrezi sau să discuți cu cineva la telefon, când simți că iubitul tău se uită la tine. Când încerci să ai contact vizual cu el, se uită în altă parte și se preface că este ocupat cu altceva. Asta se întâmplă pentru că pur și simplu nu sunt suficient de încrezători pentru a continua să vă privească.

3. Dă din picior sau își frământă mâinile

Vă puteți da seama când cineva cu care discutați vă place dacă se comportă într-un mod agitat. Poate că dau din picioare pe sub masă sau își ating părul încontinuu. Disconfortul lor este un semn uriaș că sunt interesați de tine pentru că îi faci să se simtă neliniştiţi.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *