ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

10 lucruri pe care nu le știai despre Prințesa Diana. Cât au costat inelul de logodnă și rochia de mireasă

Avatar

Publicat

pe

La vârsta de 16 ani, a plecat de la West Heath și a urmat pentru scurt timp cursurile Institutului Alpin Videmanette, o școală particulară din Rougemont, Elveția. În cele din urmă, a renunțat la învățătură, cunoscânu-l pe atunci pe viitorul ei soț, care ieșea cu sora ei, Lady Sarah.


Cuplul s-a întâlnit doar de 13 ori înainte de a locui împreună


În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi de aproape 13 ani, prințul Charles și prințesa Diana s-au mutat rapid împreună. Cu toate acestea, multe dintre conversațiile lor au avut loc prin telefon, iar presa internațională scrie că perechea s-a întâlnit în persoană doar de treisprezece ori înante de a locui împreună, mai apoi a realiza ceea ce s-a numit ”nunta secolului”.
Și-a ales propriul inel de logodnă dintr-un catalog


Inelul a fost făcut de bijutierul coroanei Garrard, dar a fost ales de prințesă dintr-un catalog, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere tehnic, oricine ar fi putut achiziționa inelul de safir și diamant. Conform Vogue, familia regală nu a aprobat acest lucru și nu a dorit ca persoanele obișnuite să aibă acces la bijuterii potrivite pentru membrii și rudele familiei regale. În momentul achiziției sale, în 1981, inelul a fost estimat la aproximativ 36.000 de dolari. Astăzi, însă, inelul este neprețuit.

Rochia de mireasă a prințesei a fost estimată la 115.000 de dolari
Rochia, concepută de David și Elizabeth Emanuel, a avut paiete, dantelă, 10.000 de perle și o trenă de 25 de metri.


A ales singură ambele nume ale fiilor ei
Potrivit informațiilor din cartea lui Andrew Morton, ”Diana: Povestea ei adevărată”, Charles și-a dorit inițial ca William să fie numit Arthur, iar Henry (Harry) să fie Albert.
Ambele nume, cu toate acestea, au fost utilizate într-o anumită privință. Numele complet al prințului William este William Arthur Philip Louis, în timp ce Harry este Henry Charles Albert David.

Advertisement


S-a luptat cu depresia și bulimia
Într-un interviu din 1995 pentru BBC, Diana a descris bulimia drept un „simptom a ceea ce se întâmplă în căsnicia ei”, numind-o „o boală secretă”.


„Am strigat după ajutor, dar am dat semnalele greșite, iar oamenii foloseau bulimia mea ca un palton pe un cuier: au decis că asta este problema – Diana era instabilă”, a spus prințesa.


Diana avea prieteni celebri
Printre prietenii celebri ai prințesei s-au numărat Liza Minnelli, Kurt Russell, Goldie Hawn, Elton John, Freddie Mercury, Christy Turlington, Cindy Crawford și Naomi Campbell, potrivit insider.com.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *