ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

10 DARURI PE CARE O PERSOANĂ DRAGĂ CARE A MURIT ȚI LE TRIMITE DE DINCOLO

Poate cei mai mulți dintre noi nu cred în comunicarea cu lumea de dincolo, dar, conform unor specialiști, suntem tot timpul atenționați de cei dragi, care s-au stins, prin semne ce pot fi descifrate numai atunci când credem în astfel de lucruri.

Avatar

Publicat

pe

Poate cei mai mulți dintre noi nu cred în comunicarea cu lumea de dincolo, dar, conform unor specialiști, suntem tot timpul atenționați de cei dragi, care s-au stins, prin semne ce pot fi descifrate numai atunci când credem în astfel de lucruri. Altfel, aceste semne trec neobservate.

Iar unele dintre ele sunt daruri prețioase pe care persoanele iubite ni le trimit din lumea de dincolo, care ar trebui să nu ne sperie câtuși de puțin și pentru care ar trebui să fim recunoscători.

Iată care sunt acestea!

Pene

Dacă găsești prin casă pene, nu este din cauza pernelor. păsările sunt mai aproape de Rai, iar cei care au dispărut din această lume le folosesc penajul ca dar celor rămași pe pământ, interpretează specialiștii. Dacă ai întâlnit în calea ta o pană, uită-te spre cer și gândește la ruda pe care ai pierdut-o recent. Asta înseamnă că te privește de sus și te veghează.

Scoici

Locul scoicilor este pe plajă, pe faleză, în apropierea mării. Dacă observi însă astfel de lucruri în cale ta, asta înseamnă, din punctul de vedere al experților, că cineva pe care ai pierdut se gândește la tine și te răsplătește în acest fel.

Monede

De obicei nu te apleci după mărunțiș, însă ce ai face dacă ai afla că aceste mici monede sunt, de fapt, un mesaj de la cei decedați. Amanda Linette Meder, un medium din Statele Unite ale Americii, susține că aceste monede îți arată că cei dragi care sunt acum în Ceruri te apreciază și ești foarte valoroasă pentru ei.

Advertisement

Cuvinte

De câte ori vi s-a întâmplat să citiți pe ziduri cuvinte emoționante scrise cu graffiti care să reprezinte fie o vorbă pe care o avea bunicul, fie numele unchiului pe care l-ai îndrăgit atât și pe care nu-l mai ai.

Fluturi sau albine

Vietățile pe care le întâlnim în natură pot fi instrument de comunicare pentru cei morți cu lumea viilor. Așa cum îngerii sunt mesagerii Domnului, și vietățile cu aripi , cum sunt fluturii sau albinele, reprezintă mesagerii lumii de dincolo. Atunci când vezi un fluture sau albine, gândește-te pentru un moment la cei pe care i-ai pierdut. Astfel, vei stabili o conexiune cu ei și, foarte important, mai departe trebuie să fii atentă la toate emoțiile sau gândurile pe care le ai, pentru a descifra mesajul.

Visele

Atunci când ai un vis care te duce cu gândul la o persoană pe care ai pierdut-o, analizează-l bine, fii atentă la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cei dragi încearcă să te facă să vezi cei ai de făcut pe viitor în viața ta.

Dublura

Ți s-a întâmplat să vezi pe stradă o personă care să semene perfect cu cineva pe care nu-l mai ai în viața ta? Acela este un dar trimis de cineva drag în semn de recunoștință că te gândești la ei și că le duci dorul. Văzând pe cineva care le seamănă alină dorul de acea persoană și te face să-l transpui nu doar spiritual, ci și fizic, în viața ta.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *