ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Silvia Roman naște în România

Avatar

Publicat

pe

Silvia Roman, fosta Chifiriuc, a fost la un nou control medical la intoarcerea din vacanta. Fostul prim-ministru Petre Roman si proaspata lui sotie au primit confirmarea ca asteapta un baietel.

Petre a insotit-o pe Silvia la ultimul control medical, la care viitorii parinti au aflat cu siguranta sexul copilului pe care il asteapta.

„Daca pana acum, la ecografie , medicul nu le-a putut spune sexul fatului cu suta la suta siguranta, de aceasta data, el i-a asigurat pe viitorii parinti ca vor avea un baietel”, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru „ring”.

Viitorul tatic, incantat

Viitorul tatic a fost incantat de ideea unui mostenitor baiat. Roman are o singura fata biologica, din casatoria cu Mioara, Oana Roman .

Silvia a hotarat sa nasca in Romania prin cezariana. Insarcinata in sase luni si jumatate, doamna Roman nu se sfieste sa calatoreasca. La scurt dupa intoarcerea din luna de miere din Muntenegru , cei doi vor petrece cateva zile in Italia, invitati la ziua de nastere a nasului lor, omul de afaceri Dinu Patriciu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *