ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Maria Marinescu îşi pune amicii la cheltuieli

Avatar

Publicat

pe

Invitaţii din românia vor scoate din buzunar, pe lângă darul de nuntă, alte câteva mii de euro, ei urmând a-şi plăti deplasarea în franţa, precum şi cazarea la un hotel din paris.

După ce s-a căsătorit civil, în românia, cu un fost bodyguard francez, maria marinescu şi frank colin se vor cununa mâine religios. Pentru petrecere, cei doi au ales un castel de lângă versailles: pavillion de musique de la comtesse du barry.

Cununată de… Cumnaţi

Creatoarea de modă a fost de acord să se cunune respectând tradiţia catolică, naşii cuplului urmând a fi cumnata miresei şi cel mai bun prieten al mirelui. Printre cei 150 de invitaţi se vor număra şi multe vedete autohtone, printre care ilie şi amalia năstase, cei doi asistând şi la cealaltă căsătorie a mariei, cu ion ion ţiriac, andreea esca, oana roman, precum şi mihaela rădulescu. În cazul în care va fi prezentă, ea dând de înţeles că nu va lipsi de la acest eveniment, răduleasca va fi nevoită să revină în românia imediat după petrecere, fiind nevoită să prezinte, de la piatra neamţ, ultima ediţie a „duminicii în familie”.
Invitaţii din românia vor trebui să umble serios la buzunar nu doar pentru darul de nuntă, ci şi pentru cheltuielile cu deplasarea şi cazarea la hotel, însurăţeii nedând de înţeles că se vor ocupa ei de respectivele detalii.

N-are încredere în propriile creaţii

Cu toate că deţine statutul de creatoare de modă, maria marinescu nu va purta, în niciun caz, vreo creaţie proprie. În seara nunţii, ea va îmbrăca două rochii, comandate peste hotare, una la ceremonia religioasă, ce va fi oficiată în grădina localului, şi alta la petrecere. Actuala doamnă colin a anunţat că intenţionează să se stabilească în franţa.

După cununia civilă, cei doi soţi au anunţat că-şi doresc cât mai repede un copil. Deşi au trecut la treabă imediat, maria încă n-a rămas gravidă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *