ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adela Popescu prefera ASIA, dar petrece pe litoralul romanesc

Avatar

Publicat

pe

Actriţa are o vară plină de concerte alături de DJ Project şi filmări pentru sezonul trei din „Pariu cu viaţa”, serial care va reveni, din toamnă, la Pro TV. Adela visează la o vacanţă în Asia, destinaţia ei preferată.

„Anul acesta, eu şi Radu o să stăm foarte mult pe litoralul românesc, pentru că am multe concerte cu DJ Project, dar nu îmi pare rău pentru că cele mai frumoase vacanţe din copilărie le-am petrecut la noi în ţară. Astfel, îmi voi reaminti cu plăcere de perioada copilăriei şi a adolescenţei. Ca destinaţie de vacanţă îmi doresc să ajung din nou în Asia în vacanţa de iarnă, prin ianuarie, probabil. Momentan, Asia este destinaţia mea preferată. Vacanţa ideală din fericire am trăit-o, au fost chiar mai multe vacanţe reuşite, printre care şi cea din Bali, din iarna anului trecut. Aceasta a inclus, desigur, nisip fin, ocean şi o civilizaţie nouă pe care am descoperit-o, pas cu pas, plimbându-ne foarte mult… Nu colecţionez nimic altceva din călătorii decât amintiri…”, a povestit Adela Popescu pentru „ring”.

„Păstrez şi acum legătura cu Mihai Constantinescu”

Chiar dacă acum se bucură de succes alături de băieţii de la DJ Project, Adela nu uită nici de începuturile sale muzicale care au amprenta lui Mihai Constantinescu, cel care i-a compus primele piese. „Păstrez şi acum legătura cu Mihai Constantinescu; a rămas un om pe care îl stimez foarte mult, de la care am avut de învăţat enorm şi nu pot să uit că acest om m-a ajutat dezinteresat atunci când nu reprezentam nimic”, a povestit Adela, care a început să cânte încă din copilărie. A fost cooptată în trupa DJ Project şi recunoaşte că petrece mult timp în compania colegilor. „Ne înţelegem foarte bine, băieţii mă învaţă pas cu pas ce e de făcut şi este foarte plăcut tot timpul petrecut împreună.”

Visează la un videoclip alături de familia ei

Actriţa îşi doreşte ca la un moment dat să filmeze un videoclip la care să ia parte toată familia ei. „Îmi doresc asta, dar oricum va fi un videoclip care nu va apărea nicăieri, va fi în arhiva personală. Chiar am făcut ceva similar anul acesta de Paști, dar a fost realizat în mod neprofesionist, va urma şi cel serios mai târziu. Visul meu este, de fapt, să ne înregistrăm cu toţii, să am o piesă pe care să se audă vocile tuturor membrilor familiei şi întâmplător toţi au voce şi ureche muzicală”, a dezvăluit Adela Popescu.

Advertisement

„Calmul caracterizează relaţia noastră”

Cântăreaţa locuieşte de ceva timp alături de iubitul ei şi se pare că unul dintre secretele relaţiei lor par a fi lucrurile pe care le au în comun. „Nu ştiu dacă am împrumutat sau dacă am descoperit că aveam deja lucrurile acelea în comun… Cel mai de preţ lucru este un calm pe care îl avem amândoi şi care ne ajută chiar şi în situaţiile cele mai tensionate să luăm deciziile corecte. Foarte rar avem divergenţe, din fericire nu suntem certăreţi nici unul”, a declarat Adela Popescu.

„În continuare joc în spectacolul «Doi pe o bancă», la Teatrul Metropolis şi acum începem filmările pentru sezonul trei din «Pariu cu viaţa» care va reveni, din toamnă, la Pro TV.”, Adela Popescu

„Cel mai mult îmi place să stau pe terasă în curte, cu un bol de cireşe alături, să citesc, să ascult muzică, în jurul meu să mişune căţeii, să mă relaxez într-un cuvânt.”, Adela Popescu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *