ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Tudor Ionescu (Fly Project), ARESTAT in Rusia

Avatar

Publicat

pe

Cu ocazia unui turneu în Federaţia Rusă, vocalistul trupei Fly Project a trăit o vineri de coşmar pe aeroportul orăşelului Rostov, din apropierea Moscovei: din cauza unor neînţelegeri legate de viză, vameşii l-au reţinut pe Tudor Ionescu şi l-au obligat să stea izolat timp de peste 10 ore într-o cameră specială a secţiei locale de poliţie.

Formaţia Fly Project a fost invitată la patru evenimente în Rusia, dintre care un concert chiar în Piaţa Culturii din Rostov, oraş aflat la doar 200 de kilometri de capitala Federaţiei Ruse. Artiştii români au plecat din ţară vineri dimineaţă, iar în jurul orei 13.00 au ajuns la Rostov. De atunci au fost nevoiţi să aştepte până după ora 22.00… Autorităţilor de la aeroportul din Rostov le-a luat aproape o zi să verifice viza lui Tudor, emisă de Ambasada Federaţiei Ruse din România. În tot acest timp, artistul a stat departe de colegul lui, Dan Deneş, şi de restul grupului, reuşind totuşi să comunice cu aceştia şi cu alţi prieteni cu ajutorul paginii lui de socializare.

„Ruşii de aici spun despre ruşii din România că sunt… proşti”
Supărat de felul în care este tratat de autorităţi, Tudor s-a revoltat virtual, în speranţa că timpul va trece astfel mai repede şi vreun prieten ar putea veni cu o soluţie. „Nu pot să cred: ne aflăm la secţia de poliţie din aeroportul Rostov şi nu ne lasă să intrăm în Rusia! Ce înseamnă asta?! Nu pot să cred câtă imbecilitate e în vama asta! Ruşii de aici care spun despre ruşii de la consulatul lor din România că sunt proşti… Nu ne lasă pentru că ăştia de aici de la vamă spun despre viza noastră că nu e valabilă, iar ruşii de la consulatul din România spun că e bună. Totodată, ăştia de aici îi fac pe ai lor din România imbecili şi incompetenţi. Nu mai este cazul de şpagă pentru că am sunat deja la Kremlin şi cred că li se cam complică treburile. Doar la mine sunt probleme. Crede-mă că nu vor nicio şpăguţă. Am întors problema pe toate părţile şi nu este cazul. Stăm de trei ore din cauză că sunt imbecili şi nu se înţeleg între ei asupra unor vize!”, mărturisea vocalistul trupei Fly Project.

„Aştept să apară Dan Negru cu un mare tort”
După mai bine de şapte ore de captivitate, lui Tudor i-au trecut prin minte tot felul de idei trăsnite, printre care şi că toată situaţia ar putea fi doar o mare farsă pusă la cale de Dan Negru, gazda show-ului „Plasa de stele” de la Antena 1. „Ce crezi? Nici acum n-am intrat… Sunt în aeroport, singur într-o mare cameră. Singur pentru că, cică, n-am voie să părăsesc aeroportul. Cred că o să luăm primul avion spre Europa sau Turcia şi gata… Nu mai vreau aici! Stăm de cinci ore într-un aeroport care seamănă cu o gară. Şi cât de adrelean oi fi… Încep să mă ia nervii. (…) Da… Deja stau de şapte ore în aeroport şi n-a venit nimeni. Absolut nimeni… Nu putem să ne întoarcem acasă. Crezi că nu plecam până acum?! Doar nu stăteam de cretini şapte ore în mizeria asta de aeroport! Am ajuns să aştept să apară Dan Negru cu un mare tort”, le-a scris artistul prietenilor.

Abandonaţi şi de organizatori

Cu toate că băieţii de la Fly Project au luat imediat legătura cu organizatorii show-urilor din Rusia, aceştia n-au reuşit să facă absolut nimic. „Promotorii de aici s-au rupt cu nişte vodcă, s-au gândit ei că nu ştiu ce să facă şi s-au p***t pe noi”, a constatat cu amărăciune Tudor Ionescu.

Jennifer Lopez, blocată în avion din cauza unui cuţit

Şi artista americană a avut de-a face cu „vigilenţa” vameşilor ruşi în urmă cu doi ani. Jennifer Lopez şi soţul ei de atunci, cântăreţul Marc Anthony, au fost nevoiţi să rămână mai bine de două ore la bordul aeronavei private până când autorităţile au lămurit povestea cuţitului de colecţie aflat în bagajul lui Anthony. Obiectul, acceptat de autorităţile americane la îmbarcare, era un cadou pentru celebrul fotomodel Naomi Campbell. Actriţa Eva Mendes a trăit o altă întâmplare neplăcută, tot pe un aeroport de lângă Moscova. Vedeta de la Hollywood a aflat, la coborârea din avion, că toate cele patru valize cu haine şi bijuterii i-au dispărut inexplicabil din cala avionului.

 

La începutul anului 2010, odată cu lansarea hitului „Mandala”, Fly Project a cunoscut succesul şi în topurile muzicale din Moscova, iar propunerile de concerte în Federaţia Rusă au început să curgă.

„S-a-ntâmplat că sunt maxim de retardaţi toţi vameşii ăştia de aici şi că mă gândesc foarte serios dacă să mai vin în Rusia.” TUDOR IONESCU

33 de ani va împlini Tudor Ionescu pe 3 noiembrie. El cântă în Fly Project de şapte ani.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *