Bulionul înseamnă un borcan plin de aromă, de savoare! PoÅ£i folosi pasta de roÅŸii ÅŸi la pizza. Familia ta va fi absolut încântată.Cum să prepari cel mai bun bulion pe care îl poÅ£i folosi la ciorbe sau la tocăniÅ£e. Află secretele pe care trebuie să le ÅŸtie orice gospodină pentru a prepara un bulion excepÅ£ional pe care să-l foloseÅŸti la tot felul de mâncăruri.
Pentru această reţetă de cel mai bun bulion ai nevoie de 16 borcane de 250 ml fiecare.
Cum să prepari cel mai bun bulion. Află secretele pe care trebuie să le ÅŸtie orice gospodină – Ingrediente
7, 5 kilograme roÅŸii, tocate
5-6 ardei graşi, tocaţi
2 foi de dafin
2 linguri sare
3 căţei usturoi
zeamă de lămâie sau acid citric